LUHRAN KÄSITYÖPAJA

Luhran Käsityöpaja on pieni ja sydämellinen yritys Orimattilassa. Valmistamme käsinkehrättyjä laadukkaita villalankoja tiluksillamme asuvien angorakanien ja lampaiden villoista. Luhran Käsityöpaja on kahden ystävyksen, Tuulikki Rönkön ja Essi Heikkisen, yhteinen yritys ja elämäntapa. Yrityksen toiminta perustuu eläinten hyvinvointiin, luonnonmukaisuuteen ja eettiseen sekä mahdollisimman läpinäkyvään toimintatapaan. Luhran Käsityöpajan villalangat ovat korkealaatuista käsityötä.

Luhran Käsityöpajan puikoissa ovat Tuulikki Rönkkö (sylissä angorakani Emma) ja Essi Heikkinen.

Luhran Käsityöpajan puikoissa ovat Tuulikki Rönkkö (vasemmalla) ja Essi Heikkinen (oikealla). Angorakani Emma on päässyt Tuulikin syliin.

Tuotteet

Valmistamme käsinkehrättyjä villalankoja ja muita villatuotteita lampaanvillasta ja angorakaninvillasta. Kaikki villa on rakkaudella kasvatettu ja tuotteet huolellisesti valmistettu. Villatuotteillamme on erinomainen lämpöarvo. Valmistamme sesonkiluonteisesti myös muita tuotteita kotimaisista materiaaleista.

Villalangan tuotanto

Perustimme Luhran Käsityöpajan, koska me nautimme kehräämisestä ja kaikesta käsillä tekemisestä. Tuotamme villan, keritsemme, karstaamme ja kehräämme sen langaksi itse täysin käsityönä. Kaikki villatuotteemme ovat korkealaatuisia ja huolellisesti valmistettuja

Arvomme

Luhran Käsityöpajan tärkeimpiä arvoja ovat eläinten hyvinvointi, läpinäkyvä ekologinen tuotantotapa ja valmistamiemme villatuotteiden korkea laatu. Jokainen eläin on meille lemmikki ja yksilö.

Tarinamme

Luhran Käsityöpaja syntyi rakkaudesta kehräämiseen ja maalaiselämään ja halustamme pitää eläimistä hyvää huolta. Luhran Käsityöpajan tiluksilla käyskentelee yhdeksän suomen- ja kainuunharmaslammasta ja kolme angorakania, joiden villoista riittää villoja ja lankoja myyntiinkin. Villa kasvaa, se keritään, pestään, karstataan ja kehrätään täällä meillä Orimattilassa.